România, neînvinsă meciurile din grupa E la CM U18 de handbal feminin. Cu cine jucăm în grupa principală

Naționala feminină sub 18 ani a României a remizat cu Țările de Jos 29-29 în ultimul meci din grupa E, la Campionatul Mondial de handbal. ”Tricolorele” au terminat neînvinse prima fază a competiției.

România și Țările de Jos au încheiat la egalitate 29-29 meciul cap de afiș al grupei E de la Campionatele Mondiale de handbal feminin Under 18, de la Skopje. Cele două echipe s-au calificat în grupele principale, neînvinse.

Coreea de Sud și Germania, adversarele ”tricolorelor” în grupa principală

Naționala feminină de handbal U18 a României, pregătită de Aurelian Roșca, a câștigat primele două meciuri din grupa E, 39-27 cu Guineea și 35-25 cu Slovenia, și a remizat 29-29 cu Țările de Jos în duelul pentru prima poziție în clasamentul grupei.

”Tricolorele” au făcut o primă repriză foarte bună în duelul cu reprezentativa batavă. Au avut în două rânduri 5 goluri avans, dar ultimele 20 de minute au fost dificile. Adversarele au trecut la conducere (20-19 în min. 41) și s-au distanțat chiar la trei goluri.

Româncele au avut puterea să revină în meci și au obținut remiza în urma căreia au încheiat prima fază a competiției pe locul 2, la egalitate de puncte (5) cu Țările de Jos. Cele două reprezentative s-au calificat în grupele principale alături de ocupantele primelor două poziții din grupa F, Coreea de Sud și Germania.

Programul meciurilor României în grupa principală 3

Coreea de Sud – România 4 august, ora 19:30

România – Germania 5 august, ora 17:30

Spune-mi ce crezi

1 Comentariu