România a pierdut primul meci la CM Under 18. Ce șanse de calificare în sferturi de finală au ”tricolorele”

Echipa națională feminină U18 a României a pierdut 31-33 cu reprezentativa Coreei de Sud în grupa principală de la Campionatul Mondial de handbal din Macedonia de Nord.

România s-a calificat fără înfrângere în grupa principală la Campionatul Mondial de handbal U18 din Macedonia de Nord. În primul joc din faza a doua a întrecerii ”tricolorele” au fost învinse de Coreea de Sud 31-33, dar păstrează șanse de calificare în sferturile de finală.

Asiaticele au fost în permanență la conducere, jucătoarele lui Aurelian Roșca reușind doar să limiteze proporțiile scorului. În celălalt meci al grupei Țările de Jos au învins Germania cu 31-25. În urma acestor rezultate Coreea de Sud este lidera grupei cu 4 puncte, urmată de Țările de Jos cu 3 puncte.

România păstrează șanse de calificare în sferturile de finală ale competiției. Pentru acest lucru trebuie să câștige la o diferență mare duelul cu Germania, iar Țările de Jos să fie surclasate de Coreea de Sud. România și Țările de Jos au terminat la egalitate meciul din prima fază a grupelor. Astfel, departajarea se va face la golaveraj.

România – Germiana se joacă, vineri, 5 august, de la ora 17:30.

Spune-mi ce crezi

1 Comentariu