Opt medalii continentale la canotaj nu înseamnă nimic pentru ministru Sportului și reprezentanții Guvernului. Rușine

Sportivii care au reprezentat România la Campionatele Europene de canotaj s-au întors în țară cu opt medalii, dintre care 5 de aur. Nici un reprezentant al Guvernului, nici ministrul bilingv al Sportului nu i-a așteptat la aeroport.

Flotila României s-a întors, luni, în țară, de la Campionatele Europene de canotaj. Au cucerit ”doar” opt medalii, dintre care 5 de aur. Mult prea puțin pentru a fi întâmpinați de vreun reprezentant al Guvernului, sau măcar de ministrul bilingv al Sportului.

Revoltător

La Campionatele Europene de canotaj sportivii români au cucerit cinci medalii de aur şi trei de bronz, cel mai bun rezultat din istoria canotajului românesc la întrecerea continentală. Nouă din cele 11 echipaje care au concurat la Munchen au fost finaliste.

La revenirea în țară nici Eduard Novak şi nici vreun alt reprezentant al Ministerului Sportului, sau al Guvernului, nu i-a așteptat pe sportivi. Le-au fost alături cei apropiați, conducerea Federației Române de Canotaj, rudele și prietenii.

”Noi ne bucurăm că este presa aici şi că performanţele noastre ajung acolo unde trebuie, adică la familiile noastre şi la iubitorii sportului. Sper ca după Mondiale să ne aştepte şi pe noi oficialii din Guvern, aşa cum l-au aşteptat şi pe David Popovici.

Ne simţim foarte bine că am reuşit să aducem României atât de multe rezultate frumoase la Europene. Ne-am dori să reuşim aceste rezultate şi la Mondiale”, a reacționat Mădălina Bereş, medaliată cu aur la 8+1 feminin şi cu bronz la patru rame feminin.

Spune-mi ce crezi

1 Comentariu