Episod 56 – Am dat-o la bețe, într-o incursiune în lumea rugby-ului juvenil alături de Alin Miclăuș (fondator Rugby Cluj Junior)

E o zi specială. Nu că 1 august ar fi rămas în timp, în memoria noastră printr-un eveniment care ne-a zguduit existențele, ci pentru că acest episod al Podcast-ului Sportall Ro îl dedicăm jocului. Noi oricum ne jucăm cu cuvintele și nu ne ferim de ele.

Avem alături de noi un om care prin joacă și joc aduce bucurie în viețile a peste 100 de copii, în viețile părinților lor, dar ne bucură și pe noi cei care urmărim sportul în general și ceea ce se întâmplă în arenele sportive și nu numai.

Invitat este Alin Miclăuș și datorită lui am decis să abordăm un pic în joacă acest episod, pentru că Alin Miclăuș este un munte de om căruia îi place joaca și nu doar că îi place lui, dar transmite acest sentiment de bucurie și copiilor pe care îi învață să se joace și să joace rugby.

Mai pe românește e un copil mai mare, care nu se mai satură de joacă, dar cât de frumos este acest sentiment!

Suntem Patrice Podină și Pilu Bănoi știți voi… De data aceasta alături de un antrenor din generația tânără, un om care face să se întâmple lucruri și proaspăt campion al României!

Spune-mi ce crezi

1 Comentariu