Episod 55 – Culisele înlăturării lui Csaba Gal de la conducerea ”U” Cluj. Trădat pentru un pumn de bani

La Cluj se vrea performanță în rugby, dar în genunchi, pe model bisericuțe. ”Noi” suntem echipa, Csaba Gal e ”doar” un Stejar căruia i s-a cântat imnul național de vreo 80 de ori!

Csaba Gal a crescut la ”U” Cluj și și-a dorit să întoarcă ceea ce a primit echipei care l-a format. A revenit ca jucător, a fost și preparator fizic, apoi și-a asumat un proiect în calitate de președinte. L-au liniștit! Iartă-i Csabi. Istoria va pomeni doar numele tău!   

 • De ce ascunde și de ce nu justifică CS Universitatea Cluj înlăturarea unui simbol?
 • Csaba Gal a vrut performanță, echipa lui (managerială) a ales…mediocritatea
 • Csaba Gal și-a asumat un proiect de dezvoltare. A fost trădat pentru un pumn de bani
 • ”Inspiraționalul” David Popovici e totuși doar un român în trening…  
 • La fotbal stăm bine chiar dacă, deocamdată, ne mințim singuri

Suntem Patrice Podină și Pilu Bănoi știți voi…

Spune-mi ce crezi

3 Comentarii
 • Pilu dragă,
  Nimic nou! Așa a fost și Așa este la noi, la “dacii liberi și ortodocși”! La noi, cine muncește nu este bine văzut! Un mic exemplu:
  În anul 1987 prin Clubul “U” am dus echipa de div. C, IMU MEDGIDIA în cantonament la Sovata, alaturi de “U”! Datorita lui “U”, echipa din Medgidia a beneficiat de sala de forță și recuperare. Ba și mai mult, datorită regretatului medic veterinar Dr. Sechel Ioan Zaharie, fost director la Avicola Cluj si sponsor al echipei de basket feminin “U”, am adus 250 kg de hrana suplimentară echipei dobrogene, carne ce s-a transportat cu autocarul lui “U”!
  Pentru ca am…IMPRUMUTAT, portarul nostru de rezerva, 35 de ani, la “U”, pentru un meci amical, contra sumei de…10.000 de lei, fără aprobarea partidului și sindicatului, am fost aruncat precum o carpa de la echipă!
  Adevărul a fost altul: soțiile fotbaliștilor au început sa ma laude în fabrica de “realizarile” mele! Orașul vorbea numai de mine și a deranjat enorm pe cineva!
  Am continuat sa ajut echipa și fabrica prin relațiile mele la FRF și PCR la Cluj, de unde făceam aprovizionare pentru uzina, am luat aprobarea COM-ului și pe 26 iunie 1988, am plecat la Stambul de unde am UITAT să mă mai întorc!
  Așa e la noi, Pilu dragă! Așa ne-am născut Așa vom muri! Sănătate multă! HAIDE “U”!

 • Adaug la comentariul meu următoarele:
  Nu mi s-oferit niciun ban de către “U”, iar de mi se ofereau ii refuzam deoarece sunt “U”-ist!

 • Atata timp cat exista ciubucarii in echipa nu o sa se faca performanta NICIODATA!. salarii neplatite. jucatorii pleaca din pacate pe capete( unii oricum sunt acolo degeaba de ani de zice).
  Speram la mai bine, speram sa ne inselam toti.
  HAIDE U