Episod 25 – Când gura bate… respectul față de alți performeri

Ascultă

Pe scurt

Pe larg

În ton cu vremurile pe care le trăim, ne întâlnim cu mici intermitențe pe Sportall RO, singurul podcast de sport în care nu ne ferim de cuvinte. Mai pică lumea virtuală planetară, mai luptăm cu câte un virus, dar mergem mai departe.

În primul rând, felicităm Federația Română de tenis de masă pentru modul în care a organizat Campionatul European pe echipe!

În al doilea rând, ar trebui să avem un pic de respect pentru toate sporturile care se practică în BT Arena. Sala Polivalentă din Cluj-Napoca nu a fost construită strict pentru echipa de baschet U-BT, nici pentru doamna Simona Iuruc sau pentru echipa feminină de tenis a României. Sala Polivalentă a fost construită tocmai pentru a găzdui evenimente sportive de mare anvergură cum a fost și acest european de tenis de masă, cum au fost și CE de gimnastică artistică (2017), CE de baschet masculin Eurobasket (2017), CE de tenis de masă pentru cadeți și juniori (2018), sau CE de volei feminin (2021).

La final, salutăm o nouă performanță: după 10 ani de la inaugurare, Cluj Arena are, în sfârșit, un gazon nou. Pista de atletism? de ce să se înlocuiască anul acesta când, anul viitor, în septembrie, ea va fi din nou avariată? Oricum, următorul eveniment major, Campionatul European de Atletism Under 20, va avea loc în 2023. Mai bine să se înlocuiască în 2023, măcar să se poată organiza europeanul de atletism.

Spune-mi ce crezi